Конфиденциалност

В Ню Солар Технолоджис ние обръщаме голямо внимание на комфорта на нашите клиенти и винаги се стремим да Ви даваме възможно максимално много свобода по време на престоя Ви в нашия сайт.

Въпреки това, има моменти когато се налага да поискаме известно количество лична информация от Вас, за да се подготвим за бъдещия контакт, който ще установим с Вас.

Ние високо оценяваме доверието Ви към нас и никога не бихме злоупотребили с него. Ню Солар Технолоджис уважава Вашата лична информация и е отдадена на нейното опазване.

Бъдете спокойни, че ние няма да отдаваме или продаваме Вашата лична информация на никого.

Търговски марки

Всички търговски марки, имена на продукти, модели и логота в сайта, включващи – (напр. New Solar Technologies, NST, Foreversol, SDC) – но не само, са собственост на притежателя на права “Ню Солар Технолоджис” ЕООД, освен ако противоположното не е изрично упоменато.

Гаранции и представлявания

Ню Солар Технолоджис не носи отговорност за качеството и съдържанието на никой уеб сайт, който е рефериран от нашата страница. Това е отговорност на админа на съответния сайт.

Информацията, представена на сайта може да съдържа технически, графични или правописни грешки. Запазваме си правото да променяме съдържанието на сайта без предизвестие.

Авторски права

Съдържанието на сайта е собственост на “Ню Солар Технолоджис” ЕООД, Българска Компания, ЕИК: BG 127 635 046, регистрирана в Шумен, България (наричана тук “Ню Солар Технолоджис”). Всички права запазени.

Информацията на уеб сайта, включваща, но не само, текст, изображения и звук, НЕ МОЖЕ, освен ако противното не е упоменато, да бъде копирана, качвана на друг уеб сайт, прехвърляна или съхранявана без изричното писмено съгласие на “Ню Солар Технолоджис” ЕООД. Всякакви промени върху съдържанието на уеб сайта са изрично забранени.

Части от уеб сайта могат да съдържат изображения, използвани с разрешението на собствениците на правата върху тях.